FRAGT FRA 29,- | FRI FRAGT OVER 299,- | GRATIS GAVEINDPAKNING

Om MerlePerle

Det er os, Stella og Christian, der står bag MerlePerle. I 2022 fik vi muligheden for at lave vores egne perlesmykker og det var en alt for god mulighed til at vi kunne lade være. Ret hurtigt vidste vi hvilken retning vi ville gå og fik den første kollektion hjem. Det var en lille tæt kollektion med både øreringe, halskæder armbånd og enkelte ringe - Alle med perler. Siden da er kollektionen blevet større og der er kommet flere smykker til. Vi elsker at lave smykker der fungerer i hverdagen og kan kombineres lige som du kan ønske dig det. Skab din egen stil, nyd hverdagens små øjeblikke og huske at du skaber din egen virkelighed.

Hvorfor hedder smykkerne MerlePerle?

Når man laver et nyt smykkemærke, skal det jo have et navn. Det er ikke altid nemt at finde på et godt navn, der både fortæller om brandet, og visionen bag. Stella og Christians datter hedder Merle og smykkerne var til at starte med kun perlesmykker og en aften kom det helt naturlig at selvfølgelig skulle smykkerne hedde MerlePerle! Med tiden har kollektionen vokset sig større og der er kommet både smykkesten og emalje i alle farver med, men det er så fint - Merle er en ret cool pige, så det passer faktisk rigtig godt ind i den historie vi gerne vil skabe.

Hvad er MerlePerle smykker lavet af?

Smykker fra MerlePerle er lavet i sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv, med smukke sten og ferskvandsperler.

Med MerlePerle er du sikret at smykkerne er i ædelmetaller og som garvede "guld forhandlere" ved vi hvad vi taler om. Du kan derfor altid trygt både handle og gå med vores elskede smykker fra MerlePerle.

Har du nogle spørgsmål til vores MerlePerle smykker kan du altid ringe til os eller skrive på hey@merleperle.dk så vil vi meget gerne hjælpe dig


Når du handler hos MerlePerle får du altid:

  • Fri fragt
  • Hurtig levering
  • Fuld returret i 30 dage
  • Hurtigt og nemt bytte og retur

www.merleperle.dk